1 Followers
26 Following
goedkopevoetbalkopen

Goedkope Nieuwste voetbalshirts Kids 2016/17 kopen

Goedkope voetbalshirts

FC Barcelona heeft serieuze interesse in Jasper Cillessen

FC Barcelona heeft serieuze interesse in Jasper Cillessen. Doelman Claudio Bravo gaat vertrekken naar Manchester City.Jasper Cillessen maakt mogelijk dit weekend nog de overstap van Ajax naar FC Barcelona. Hij is door trainer Peter Bosz buiten de selectie gelaten.Volgens Ajax-watcher Mike Verweij is een akkoord tussen de Catalanen en de Amsterdammers eveneens ophanden.

De transfer zou zo goed als rond zijn en FC Barcelona is op zoek naar een waardige vervanger.Ajax laat via de officiële kanalen doorschemeren dat Cillessen niet tot de wedstrijdselectie tegen Willem II behoort vanwege interesse die in hem is getoond.Ajax zal een bedrag van ruim veertien miljoen euro ontvangen voor de doelman, die nog een contract heeft tot de zomer van 2018.

In doelman Jasper Cillessen zien ze een waardige opvolger voor hun huidige doelman.Bosz bevestigde eerder dat het om concrete belangstelling van Barcelona gaat.Jasper Cillessen lijkt te vertrekken naar FC Barcelona. De doelman is persoonlijk akkoord met de Catalanen.